zondag 27 september 2009

week 4

Hallo!

We zijn intussen weer een weekje verder. De week is weer voorbij gevlogen zonder dat er echt iets wereldschokkend gebeurd is. Life goes on, also @ SFA.

Normaal gezien hadden we vorige maandag ochtend POF( principles of flight), maar dit werd ternauwernood nog afgelast, dus was het maar even tijd voor een 'teambuilding activiteit' . We zijn dan maar met z'n allen naar de luchthaven geweest om wat vliegtuigjes te kijken.

Het tweede iet wat positieve punt was/is dat we momenteel veel lessen communicatie hebben. Tof vak, heel praktisch, en het stimuleert ook wel echt. Morgen(maandag 28/09) gaan we er onze eerste progress test van hebben en één of twee lessen later meteen ons finaal examen.

En dan zeker het hoogtepunt, of tja , toch het meest belangrijke punt van de week: progress test nummer 1 (-> tussentijdse mass & balance). Het ging wel goed, had er toch een vrij goed gevoel bij, hoewel een paar multiple choice vragen toch een beetje tricky waren. Resultaat verwacht ergens in de loop van volgende week (week 5).

Wat staat er op het programma voor volgende week? In de eerste plaats morgen de tussentijdse test van communications en vermits we in oktober beginnen met BFC, zullen we -normaal gezien - op donderdag briefing 1&2 hebben ivm BFC. Meer info volgt later.

Groetjes,

Vincent

Iets wat ik toch niet wou onthouden:



deel 2:

Geen opmerkingen: