zaterdag 21 november 2009

week 11+12

Het is intussen na middernacht, de nacht valt, de dagen worden als maar korter - letterlijk en figuurlijk - het weekend staat voor de deur!

Kortom: de hoogste tijd om mijn blog eens te updaten :)

Heel kort samengevat: de afgelopen 2 weken: test van wisselstroom, les , en een missie BFC, een briefing BFC en heel wat lessen die eindigen met de woorden : "next session, there will be a test". Enja allemaal in december.

Het lijstje voor december: - general navigation (9/12)
- fysio (18/12)
- airlaw (8/12)
- instruments (17/12)

Kortom: december zou wel eens zwaar kunnen worden. In de logica dat we in de aanloop naar de start van FNTPII heel wat langere breefings zullen krijgen, zullen er ook heel wat late avonden inzitten en zal er zich dus weer een klein slaaptekort opbouwen!

Wat staat er nog op het programma voor november?: 1)een test mass & balance (final exam) 2)missie 5 voor BFC (waar de windcorrecties worden toegevoegd) 3) Sessie 6 van BFC -> de check voor BFC dus :) 4)Een observatievlucht op 27/11 naar TFS


Zoals in een vorig bericht vermeld: op 5 december is het opendeur op SFA. Je kan er dan kennis maken met hoe de school werkt, de studenten, de instructeurs , de simulatoren etc. Meer info vind je hier

Verder kunnen geïnteresseerde mogelijke kanidaten zich inschrijven voor een simulatorsessie via deze link

Slaapwel iedereen en een goed weekend,

Vincent

Geen opmerkingen: